Iloista #Uuttakoulua -Kehittämisen satoa

Aika: 28.10.2020 9.00 - 16.00
Paikka: Tiedekeskus Heurekan auditorio, Vantaa
Osoite: Tiedepuisto 1, Vantaa
Järjestäjä: #Uuttakoulua-hanke ja Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Kuvaus

#Uuttakoulua -hankke järjestää Etelä-Suomen aluehallintoviraston kanssa yhteisen koulutustilaisuuden. #Uuttakoulua –hankkeessa tasa-arvoista perusopetusta kehittää 16 Uudenmaan kuntaa. Hankkeessa on pyritty uudenlaiseen verkostokehittämiseen ja koulutuksen alueelliseen vahvistamiseen.

Tilaisuuden tavoitteena on jakaa #Uuttakoulua –hankkeessa syntynyttä osaamista ja kokemuksia. Tasa-arvoiseen peruskouluun koululaisten on helppo kiinnittyä ja kokea itsensä merkitykselliseksi. Kouluissa ja kunnissa on hankkeen tuella kehitetty toimintakulttuuria, joka tukee hyvinvointia, kouluviihtyvyyttä ja kouluun kiinnittymistä niin akateemisesti kuin sosiaalisestikin. Tilaisuudessa on yhteistyökumppanit tiivistävät periaatteet positiivisesta metodista, systeemisestä kehittämisestä sekä sidosryhmien kanssa tehtävästä yhteistyöstä. Pääsemme kurkistamaan myös koulujen johtamiseen kohdistuneen tutkimuksen ensituloksiin. Puheenvuoro annetaan ennen kaikkea #Uuttakoulua –hankkeessa mukana olevien koulujen ja kuntien kehittäjille.

Koulutus on avoin kaikille ja suunnattu Etelä- Suomen sivistystoimen johdolle, rehtoreille, opettajille, kehittäjille, asiantuntijoille ja vaikuttajille. Koulutus on maksuton. 

Lisätietoja: Heidi Zopf, heidi.zopf@tuusula.fi ja Tiina Mäkitalo, tiina.makitalo@avi.fi 

« Takaisin