#Uuttakoulua -hankkeen osaamislabra: Uudet oppimisympäristöt

Aika: 4.3.2020 10.00 - 16.00
Paikka: Sipoonlahti
Osoite: Söderkullan kirkon nuorisotila Fröken Miilis väg 1 ja Sipoonlahden koulu Fröken Miilis väg 6
Järjestäjä: #Uuttakoulua -hanke

Kuvaus

Uudet oppimisympäristöt -osaamislabran tavoitteena on vahvistaa uusien oppimisympäristöjen käyttöönottoa lasten, nuorten ja aikuisten oppimis- ja työympäristöinä. Osaamislabrassa jaetaan #Uuttakoulua -hankkeessa syntyneitä näkemyksiä uusien oppimisympäristöjen kehittämisestä ja ideoidaan yhteiskehittäen oppimisyhteisöjen arkea edistäviä ratkaisuja. Työpajassa kohdennutaan erityisesti uuden työympäristön käyttöönottoon, hyvän oppimis- ja työpäivän sekä pedagogisen työskentelyn suunnittelun kysymyksiin.

Osaamislabrassa työskennellään toiminnallisesti kello 10 – 14. Kokoontuminen osaamislabraan on kello 10 osoitteessa Fröken Miilis väg 1, Söderkullan kirkon nuorisotila.

Arkkitehti Anni Hapuoja etMay Oy:sta johdattelee aamupäivän puheenvuorossaan hyvinvointia vahvistavan työympäristön ja uuden tilan käyttöönoton kysymyksiin. Toiminnallista työskentelyä ohjaa palvelumuotoilija Piritta Hannonen etMay Oy:sta.

Tutustuminen Sipoonlahden uuteen kouluun on kello 14 – 16, osoite Fröken Miilis väg 6. Koulu sijaitsee kävelymatkan päässä aamupäivän työskentelytilasta.
Päivän aikana pidetään kahvi- ja lounastauot.

Osaamislabraan mahtuu mukaan 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Suositeltavaa on, että uusista kouluista tilaisuuteen on mahdollista osallistua työpareittain tai tiimeittäin.

Ilmoittautumiset toivotaan 14.2.2020 mennessä linkistä https://forms.gle/pYWEAFhHmws7oZNA8

Tervetuloa!

« Takaisin