Tule mukaan #uuttakoulua -hankkeeseen

23.04.2019

Kevät tulee kohisemalla, ja kilvan kevään kanssa käynnistämme #uuttakoulua -hanketta. Hankkeessa on mukana 16 uusmaalaista kuntaa, joiden kaikkien osallistumisesta olemme tosi ylpeitä! Hankkeessa on myös hienot yhteistyökumppanit. Ammentakaamme toistemme osaamisesta, yhteistyöstä ja vuorovaikutuksesta voimavaroja, ymmärrystä ja työn iloa tulevana lukuvuonna.

Hankkeen aikana toteutetaan tasa-arvoisen peruskoulun kehittämiseksi mittava prosessikoulutus koulujen johto-, kehittämis- ja oppilashuoltoryhmille. DialogiAkatemian toteuttaman valmennuksellisen työtavan kautta vahvistetaan koulujen toimintakulttuurin systeemistä kehittämistapaa, ja kuntien omat kuntacoachit kannustavat ja tukevat paikallisessa kehittämistyössä. Helsingin yliopiston koulutuksen arviointikeskus tutkii hankkeen aikana toimintakulttuuria edistävän johtamisen uudistumista.

Hankkeeseen osallistuvien kuntien opettajilla on mahdollisuus osallistua Positiivinen CV:n järjestämään positiivista pedagogiikkaa käsittelevään koulutukseen. Vahvuuksiin perustuvan oppimisen lähtökohtana on tunnistaa konkreettisesti jokaisen oppijan osaaminen ja rakentaa uuden oppiminen sen varaan.  Oppijaa autetaan vaikeuksien voittamisessa kasvattamalla oppijan luottamusta omiin kykyihinsä. 

Lisäksi mukanamme hankkeessa on Vanhempainliitto, Me-säätiö ja Etelä-Suomen aluehallintovirasto. Jo nyt kutsumme kaikkia hankekuntien kouluja mukaan saattelemaan ensi vuoden ekaluokkalaisia ja seitsemäsluokkalaisia vanhempineen koulutielle.  Tulkaa myös mukaan viettämään kodin ja koulun päivää syyskuussa ja maailman suurinta vanhempainiltaa marraskuussa. Jatketaan hyvinvointia vahvistavan hyvän arjen kehittämistä yhdessä.

Toivomme, että hankkeesta tulee meidän kaikkien yhteinen hanke. Tule mukaan seuraamaan hankkeen verkkosivuja ja somekanavia #uuttakoulua Instagramissa, Twitterissä ja Facebookissa. Jaetaan kuulumisia ja oivalluksia hashtagilla #uuttakoulua. 

 

Kiinnostuitko? Haluatko lisää tietoa osallistumismahdollisuuksista? Ole yhteydessä meihin tai oman kuntasi kuntacoachiin.

 

Hyvä kasvaa Uudellamaalla!

 

 

Minna Lumme

Projektipäällikkö

Etunimi.sukunimi@tuusula.fi

+358 40 314 3424

 

 

Maikki Arola

Projektikoordinaattori

Etunimi.sukunimi@tuusula.fi

+358 40 314 3425

Takaisin